Omschrijving:

El Microserver Cobalt RaQ, is een nieuw concept van server op afstand, die een scala van mogelijkheden biedt op voor de Internet Providor(hosting) van de dag van vandaag voor voor de mkb als voor grote bedrijven.

De server is uitgerust, met het operativo sistem Linux 2.0 multitask, Apache Web Server 1.3, geeft support voor o.a. CGI, Perl, mailserver, FTP, FTP anonymous, etc, alles aan boord wat een robuuste server dient te hebben.

Het onderhoud van de Microserver, voert u volledig uit via uw browser, dit betekend, u hoeft hiervoor geen wizard te zijn op het gebied van UNIX, en verder heeft u geen voorkennis nodig van Apache, Sendmail, etc.

Door middel van een goed opgezette hostmaster-pagina, kunt u gebruikers toevoegen, domeinen opzetten, selectie maken van diensten voor deze domeinen, backupīs maken van de harde schijf, nieuwe software installeren, FTP aktiveren voor een domein, en zelfs de server rebooten.

De Microserver, heeft een zeer uitgebreide (engelstalige) handleiding met duidelijke instrukties, voor alle belangrijke zaken.

Tot op heden, is het nog niet mogelijk om Microsoft FrontPage op deze machines te draaien (server extensies), maar dit komt wel binnenkort beschikbaar.

Cobalt Raq Prijzen:

De 2 beschikbare configuraties zijn:

16 MB RAM
2.5 GB Ultra ATA HD
2 IPs (domeinen)

FL 590,00 (opzet-kosten) + FL500,00 p./maand (betaling trimestraal)

32Mb RAM
7.6 GB Ultra ATA HD
16 IPs (domeinen)

FL 800,00 (opzet-kosten) + FL 800,00 p./maand (betaling trimestraal)

10 aditionele IPs FL 140,00 p./maand

  
 
 
 
 
 
 


Copyright © 1996 - 1999, ClassicWeb